wie ben ik

Mijn naam is Marlie Duizings. Ik zie het leven als een reis; vol verrassingen en veranderingen. In de afgelopen jaren heb ik zelf met nogal wat veranderingen te maken gehad. Deze hebben geresulteerd in mijn zelfstandige coachpraktijk: Bureau voor verandering.

Ik heb de post-hbo opleiding tot professioneel coach aan de Alba Academie met succes afgesloten. In mijn werk als coach combineer ik mijn studies; welzijnswerk, docentenopleiding (beeldend en techniek) en de Rietveldacademie, met de ervaringen die ik heb opgedaan in het brede onderwijsveld.

Met mijn bedrijf richt ik mij op het coachen van mensen die een verandertraject willen doorlopen. Tijdens coachgesprekken richt mijn aandacht zich op drijfveren, mechanismen, obstakels en reacties daarop.

Maar niet alles kan zomaar uitgelegd en besproken worden.
En daarom  werk ik ook met schrijf- en beeldende opdrachten om mijn gesprekspartner meer duidelijkheid en inzicht te geven in zijn/haar ideeën en identiteit.