Langs de weg van de Verbeelding

Ben je nieuwsgierig naar jouw creatieve kwaliteiten?
Wil je deze leren kennen of opnieuw ontdekken?
Wil je deze inzetten om je eigen kracht te leren kennen en gebruiken?
Plezier en creativiteit staan centraal.

Avontuur
Deze cursus is een reis naar je innerlijke wereld: naar de beelden en verhalen die daar leven. Wat leeft er in jou? Welke dromen, welk verlangen, zwemmend onder water, vliegend in de lucht, met beide benen op de grond, dromend in de nacht, leven er in jou? Stap je in dit avontuur, dan nodig je jezelf uit om te ontdekken, om vorm te geven, te experimenteren en inspiratie op te doen.

Verrijking
Door aandachtsoefeningen, door schrijven en beweging, door te vertrouwen op je handen; ontstaan de beelden en de woorden; ontstaan lijnen, vormen, invallen, gedachten, gevoelens.
Al dit komt lang in jou en je beeld en hierdoor ontstaan weer nieuwe beelden en woorden.
Beeldend werken en schrijven zijn scheppende ervaringen. Er ontstaan beelden, teksten, gedichten. We geven vorm in materiaal, zoals houtskool, verf, inkten, papier, diverse soorten krijt, materialen uit de natuur en in gedichten en teksten.
Ervaring met tekenen, schilderen of schrijven is niet nodig.
Heb je wel ervaring met beeldend werk en/of schrijven, dan biedt het je de gelegenheid om je eigen werk op een andere manier te benaderen. Voor meer informatie kun je me bellen of whatsappen 0626969987. Of mailen naar info@bureauvoorverandering.nl