aanbod

Individueel traject.

Bij een individueel traject hebben we altijd eerst een oriënterend gesprek. Dit gesprek zal worden gebruikt om jouw coachvraag helder te krijgen en je concrete doelen voor dit traject te formuleren. Daarnaast bespreken we alle praktische zaken en maken we concrete afspraken over onze samenwerking.

Coaching is maatwerk. Een gemiddeld traject duurt zo’n 4 – 6 gesprekken van 1,5 uur. Een loopbaantraject zal meer gesprekken omvatten. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de coachvraag en wordt vooraf in overleg vastgesteld.

Naast de gesprekstechniek maak ik gebruik van creatieve technieken zoals tekenen en boetseren, omdat niet alles zomaar uitgelegd en besproken kan worden. Je hoeft niet te kunnen tekenen, je hoeft er alleen voor open te staan. Deze manier van werken geeft je de mogelijkheid om keuzes te maken die dichter bij jezelf liggen en je de mogelijkheid geven buiten het jouw bekende kader te kijken.
Ben je geïnteresseerd en wil je ontdekken of er genoeg is om samen aan de slag te gaan? Bel of mail me dan voor een afspraak.

Je kunt ook kiezen voor een training in een kleine groep:
Langs de weg van de Verbeelding  zijn workshops waarbij schrijven wordt gecombineerd met schilderen en tekenen. Half september start een nieuwe serie. Je kunt ook een proefles volgen.